Zorglogistiek voor duo’s

Verdiepingscursus zorglogistieke bedrijfsvoering voor duo’s

In deze verdiepingscursus verdiep je je samen met je duale managementpartner in de theorie en praktijk van zorglogistieke bedrijfsvoering en pas je deze ter plekke toe op eigen je zorglogistieke knelpunten en ambities. Hierbij oefen je je meteen in het effectief inzetten van je duale kwaliteiten.

Succesvolle zorglogistieke bedrijfsvoering vereist goede samenwerking van professionals en managers. Daarmee is dit hét domein bij uitstek voor effectief duaal leiderschap: het realiseren van optimale dynamiek tussen zorginhoud, innovatie en bedrijfsvoering.

Zorglogistieke bedrijfsvoering is hot. Als je in de huidige dynamiek van bezuinigingen en het veranderende krachtenveld van de gezondheidszorg je logistieke bedrijfsvoering op orde hebt sta je sterk. Dan ben je in staat je processen tactisch te organiseren en goed te anticiperen en sturen op je capaciteiten.

De verdiepingscursus is een coproductie met een gerenommeerd expert op het gebied van zorglogistieke bedrijfsvoering: Prof. dr. Jan Vissers (1951), emeritus hoogleraar Zorglogistieke Bedrijfsvoering / Health Operations Management bij het instituut Beleid en Management Gezondheidszorg.

Resultaat

  • Inzicht in de theorie en praktijk van zorglogistieke bedrijfsvoering
  • Ervaring met de toepassing van dit inzicht op eigen je zorglogistieke knelpunten en ambities
  • Kennis van zorglogistieke issues en oplossingen in andere zorgorganisatie
  • Ervaring met het effectief inzetten van verschillen in rol, stijl en kwaliteiten bij het bereiken van een optimale dynamiek tussen zorginhoud, innovatie en bedrijfsvoering

Klik hier voor meer informatie en contact