Zorglogistiek voor duo’s

Workshop zorglogistieke bedrijfsvoering voor managementduo’s

In deze 2 daagse workshop verdiep je je samen met je duale managementpartner (of equivalent daarvan) in de theorie en praktijk van zorglogistieke bedrijfsvoering, en pas je deze ter plekke toe op eigen je zorglogistieke knelpunten en ambities. Hierbij oefen je je meteen in het effectief inzetten van je duale kwaliteiten.

Succesvolle zorglogistieke bedrijfsvoering vereist goede samenwerking van professionals en managers. Daarmee is zij hét domein bij uitstek voor effectief duaal leiderschap: het realiseren van optimale dynamiek tussen zorginhoud, innovatie en bedrijfsvoering.

Zorglogistieke bedrijfsvoering is hot. Als je in de huidige dynamiek van bezuinigingen en het veranderende krachtenveld van de gezondheidszorg je logistieke bedrijfsvoering op orde hebt sta je sterk. Dan ben je in staat je processen slim te organiseren en goed te anticiperen en sturen op je capaciteiten.

De workshop is een coproductie met een gerenommeerd expert op het gebied van zorglogistieke bedrijfsvoering: Prof.dr.Jan Vissers (1951), hoogleraar Zorglogistieke Bedrijfsvoering / Health Operations Management bij het instituut Beleid en Management Gezondheidszorg. Daarnaast is hij werkzaam als senior managing consultant bij KIWA-Prismant.

Resultaat

  • inzicht in de theorie en praktijk van zorglogistieke bedrijfsvoering
  • ervaring met de toepasing van dit inzicht op eigen je zorglogistieke knelpunten en ambities
  • kennis van zorglogistieke issues en oplossingen in andere zorgorganisatie
  • ervaring met het effectief inzetten van verschillen in rol, stijl en kwaliteiten bij het bereiken van een optimale dynamiek tussen zorginhoud, innovatie en bedrijfsvoering
Uitgebreidere informatie over de workshop kunt u HIER DOWNLOADEN.

Brochure zorglogistiek voor duo's

5 dagdelen
Open workshop: Prijs € 975 per deelnemer, inclusief hotelarrangement hotel ’t Speulderbos in Garderen

Incompany: in overleg

Klik hier voor de studiebelasting per opleiding.

Klik hier voor onze deelnemersvoorwaarden.