Persoonlijkheidsproblematiek op het werk

met Erwin van Meekeren (psychiater, docent en auteur),
specialist op het gebied van persoonlijkheidsproblematiek

Elke professional en manager in de zorg kent het: de impact van “moeilijke collega’s en medewerkers”. In veel van de cases die we als opleider, (team-)coach of adviseur tegenkomen is sprake van een dysfunctionele en energielekkende dans rond collega(‘s) met hardnekkige eigenaardigheden en persoonlijkheidskenmerken die goed samenwerken in de weg staan. Een dans die soms jaren voortduurt, waarvan iedereen weet, en waarin iedereen zich onmachtig voelt. Het gaat ten koste van kwaliteit, veiligheid, resultaten en werkplezier. Meer grip krijgen op eigen mogelijkheden en die van teams om hier effectiever mee te dealen levert al snel veel op.

Daarom zijn we heel blij dat Erwin van Meekeren, psychiater, samen met ons deze belangrijke workshop wil vormgeven. Erwin heeft een flinke reputatie opgebouwd met zijn publicaties, lezingen en cursussen over persoonlijkheidspathologie.

Erwin_van_Meekeren

De workshop is bedoeld voor psychiaters, psychologen en andere medisch specialisten, in het bijzonder natuurlijk voor (ex-) cursisten van de Leergang Beleidspsychiatrie cq Curriculum Clinical Leadership en de workshops duaal leiderschap.

Accreditatie
We rekenen op 12 punten accreditatie.

Kosten
De prijs is €900 inclusief hotelarrangement.

Locatie
De workshop vindt plaats in hotel ’t Speulderbos te Garderen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.