Individuele en teamcoaching​

Teamcoaching

Voor teams die nog team moeten worden, teams waaraan nieuwe eisen worden gesteld in een veranderende omgeving, teams die synergie missen of meer uit zichzelf willen halen. Voor directie- en managementteams, projectteams, operationele teams. Bij taxatie gaat het om inzicht krijgen in de teamdynamiek, de potentie en eventuele belemmerende patronen, bij ontwikkeling en coaching om het bewerkstelligen van meer synergie en resultaat.

Individuele Coaching

Individuele coachingstrajecten voor managers en professionals die serieus willen reflecteren op hun werk- en levenssituatie, hun loopbaankoers of persoonlijke ontwikkeling of op de effectiviteit van hun professionele optreden, en daarbij een professionele sparringpartner zoeken, die meedenkt, een spiegel voorhoudt, en helpt nieuwe invalshoeken te ontdekken en te beproeven. Sessies van anderhalf uur, een dagdeel of hele dag.

De focus kan al naar gelang de vraag en waar de situatie om vraagt verschillen:

  • de persoon, zijn drijfveren, behoeften en ambities, zijn denkpatronen en overtuigingen staan centraal(personal coaching), de concrete vraagstukken in werk en leven vormen het decor.
  • de actuele vraagstukken, doelen en opgaven in werk, (werk-)relaties en privéleven staan voorop. De persoon wordt aangesproken op zijn huidige en gewenste bijdrage aan de realisatie van zijn doelen in relatie met de mogelijkheden en kenmerken van de situatie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Klik hier voor de studiebelasting per opleiding.

Klik hier voor onze deelnemersvoorwaarden.