Incompany

Wij hebben ruime ervaring met incompany trajecten op het gebied van Clinical Leadership. Onze aanpak is oplossingsgericht en systemisch georiënteerd. We deden dat onder meer bij GGZ Centraal, GGZ Drenthe, Dimence, het Vincent van Gogh instituut, Lucertis, de Viersprong, de Mondriaan Stichting, GGZ inGeest en de Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ).

Een incompany Clinical Leadership Programma:

  • rust je toe voor clinical leadership, sluit aan op de competenties uit het Raamwerk Medisch Leiderschap en is gebaseerd op het Curriculum Clinical Leadership (voorheen leergang beleidspsychiatrie)
  • is een katalysator in zorgvernieuwing
  • verbindt, horizontaal, verticaal en tussen binnen en buiten
  • draagt bij aan inspiratie vanuit de bedoeling, collectief leren en aan eigenaarschap, met de professional in the lead
  • wordt geaccrediteerd: accreditatie wordt aangevraagd bij het ABAN van de KNMG en bij FGzPT.

Een incompany programma is meer dan alleen een goede opleiding. Het is het hart van een beweging waarin professionals in the lead zijn. Het gaat om leiden vanuit de kern: de inhoud, de bedoeling, je eigen kompas, en van daaruit mee vormgeven aan een gezonde en geïnspireerde toekomst van de instelling, waarin “de bedoeling” en de inhoud het vertrekpunt zijn, waarin processen en organisatie de bedoeling en de inhoud volgen, en waarin alle energie gericht is op empowerment, kwaliteit, herstel en zelforganisatie.

Voor meer informatie over onze stijl en uitgangspunten klik hier.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een Incompany Clinical Leadership Programma klik hier.