Duaal Leiderschap

Workshop Duaal Management en Leiderschap (voor duo’s)

Een workshop voor managers en directeuren Bedrijfsvoering en Zorg, die als duo leiding (gaan) geven in de GGZ of somatische zorg. Een echte aanrader, die je direct concrete resultaten zal opleveren. De aanpak is succesvol: al meer dan 300 duo’s hebben met succes en plezier hun duale effectiviteit vergroot in onze open en in-company workshops.

In deze workshop versterk je je effectiviteit en werkplezier als duo. Je werkt aan een optimale dynamiek tussen inhoud en bedrijfsvoering, en je versterkt je duale en persoonlijke effectiviteit door slimme inzet van verschillen in stijl, kwaliteiten en rollen. Je vindt manieren om elkaar scherp te houden en het beste in elkaar naar boven brengen.

Aan het eind van de eerste tweedaagse heb je afspraken gemaakt over wat je gaat bereiken, welke kwaliteiten ieder hierbij inzet en hoe je dat slim doet, hoe je het beste in elkaar naar boven haalt, en over wat ieder gaat doen en ontwikkelen om de afgesproken resultaten te bereiken.

De workshop duurt 3 dagen:
een tweedaagse (met overnachting), de derde dag plannen we samen met de deelnemers. De bijeenkomsten vinden plaats in hotel ‘t Speulderbos in Garderen.

Uitgebreidere informatie over de workshop kunt u hier downloaden.

Brochure_Duaal_Management

Klik hier voor de studiebelasting per opleiding.

Klik hier voor onze deelnemersvoorwaarden.